Dégage tijdens de Week van de Mobiliteit

Dégage is aanwezig op tal van activiteiten tijdens de Week van de Mobiliteit. Natuurlijk geven we heel wat infosessies. En dit zijn de infostanden waar je ons die week kan vinden:

Gent – 19 september
Op zondag 19 september is het Gent Autovrij. Deze zondag kunnen alle Gentenaars langskomen op onze infostand om meer te weten te komen over Dégage. We zoeken nog ambassadeurs om deze stand te bemannen. 

Wijnegem – 22 september
Kom op 22 september tussen 12u-17u Dégage vertegenwoordigen op een heus mini-autodeelsalon in Wijnegem. Enkele uurtjes tijd en vooral veel goesting? Laat het ons weten via info@degage.be.

Kortrijk – 21 september
Autodelen.net geeft een infosessie over particulier autodelen in Kortrijk. Kom je uit de buurt en wil je graag je persoonlijke ervaring delen? Kom dan naar de infosessie om jouw verhaal te doen.

Mechelen – 19 september
Op 19 september organiseert Autodelen.net een autodeelapéro. Alle Mechelse (en niet-Mechelse) auto- en fietsdelers zijn welkom om een glaasje te drinken in Mechelen. Voor meer informatie mag je contact met ons opnemen.

Antwerpen – 19 september
Onze Antwerpse werking zal op Antwerpen Shift een Dégage-infostand bemannen. Wie graag eens in ’t Stad passeert mag altijd hallo zeggen en persoonlijk kennismaken met de Antwerpse Dégagenaars.

AZ Jan Palfijn
Want daar maken ze de hele Week van de Mobiliteit reclame voor Dégage. We wensen niemand een ongeluk toe, maar als het dan toch moest gebeuren, dan woren we met open armen in het Jan Palfijn ontvangen 😊

Landegem – 23 september
Een heuse infoavond over Dégage in Landegem! Duimen maar voor extra enthousiastelingen die Dégage in Landegem willen opstarten.

Halle 22/09 – 14u Stationsplein
Schepen mobiliteit geeft toelichting over autodelen in Halle! Dégage zal er met een auto en vrijwilliger vertegenwoordigd zijn.

Deinze 19/9

Autovrije Zondag met een bio/ecomarkt en een infostand van Dégage.

Merelbeke – 19/09 – 14u-18u

Testritjes met elektrische deelwagen aan de site Tramstelplaats (ter hoogte van het rondpunt Hundelgemsesteenweg – Zwijnaardsesteenweg)

Poperinge – 3 okt 14-18u

Infostand van Dégage.